مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی

سلام من در مرحله ی اخر پلییس افتخاری هستم میخواستم بدانم در مرحله ی حفاظت سیم کارت من چقدر چک میشود سیم کارت به نام من نیست ولی من با اون تلفن های بد زدم و پیج های زناشویی رو فالو کردم و همینطور فیلم های بزرگسالان نگاه کردم ایا من مرحله ی حفاظت را رد میشم ؟ سیم کارت به نام من نیست

پاسخ ها :

استعلام حفاظتی پلیس افتخاری بررسی سیم کارت در استعلام حفاظتی استعلام حفاظتی