مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تجدید نظر بررسی در دیوان عالی کشور

سلام من با همسر سابق شوهرم دو پرونده نشر اکاذیب و تهمت و افترا رابطه نامشروع پرونده داشتم که شکایت کردمو محکوم به 10 ضربه شلاق در پرونده نشر اکاذیب و دو میلیونو صد در پرونده تهمت و افترا شدن و هردو تعلیق در سال 99 و بنده در آذر 99 متنی نوشتم در پروفایلم که من خوشبختم هرکس برام پروفایل میذاره حکم کلاغیو داره که قار قار میکنه بنده به خاطر کلاغ در دادگاه 20 ملیون جریمه شدم که یک دوم آن تعلیق که اعتراض زدم در دادگاه تحدید نظر برسی شد و 20 میلیون به 8میلیون تبدیل شد و این خانوم پروفایل گذاشتن چیزای بد حرام زاده مولکوته و غیره که من متن کلاغ را گذاشتم براش ولی پرونده ابن خانوم بررسی ولی شکایت من از برج 12 سال99 از شورا به بازپرسی و از بازپرسی به شورا پاسکاری میشه میتونم برا رای تجدید نظر که پرونده اون خانومو مبلغ ناچیز که تعلیق شد حرفهای خیلی رکیک تر از کلاغ که من گذاشتم، آیا میتوانم اعاده دادرسی برا دیوان عالی کنم که چرا پرونده ایشون که خیلی بد بود این رایها ولی پرونده من به خاطر کلاغ 8 میلیون پرداخت کنم‌ اعاده دادرسی در دیوان عالی کنم، با تشکر ببخشید طولانی نوشتم

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام صرفنظر از انکه سوال شماا واضحح نیست اما پاسخ جنابعالی خیر قابل اعاده دادرسی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای پذیرش درخواست اعاده دادرسی ، توسط دیوان عالی ، باید دلیل جدید داشته باشید که چنین موضوعی ، دلیل برای اعاده دادرسی محسوب نمیشود