مشاوره حقوقی رایگان - لایحه

سلام ما لایحه برای اعتراض به رای فرستادیم زمان و همه چیزش هم درست بود ولی اصلا رای برای تجدید نظر صادر نشد و حکم بعد دو ماه به اجرای احکام رفت دلیلش چه ؟ و چکار باید بکنم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

احتمالا خارج از قت فرستاده اید یااینکه شعبه اشتباه کرده اید باید پیگیرشوید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام پرونده را مطالعه کنید ایا لایحه اعتراضی شما ثبت دفتر دادگاه شده است یاخیر ،درصورتی که اعتراض شما درموعد مقرر ثبت شده باشد مراتب را کتبا به رئیس شعبه اجرا اعلام کنید