مشاوره حقوقی رایگان - مدارک ملکی

با سلام
ملک مشاعی را با یک نفر شریک مشاعی میبوده ایم و نسق زارعانه و مبایعه نامه های اصلی یک برگ و نزد شریک میباشد و شریک منکر مدارک نزد خود میباشد و ملک از طریق دادگاه و با اقرار شریک به مشاعی بودن افراز گردیده است.
1- آیا با وجود حکم افراز از دادگاه برای فروش، ملک و یا اخذ سند مالکیت به نسق زارعانه و مبایعه نامه ها نیاز میباشد؟
2- اگر نیاز میباشد باید از طریق محکمه چه شکایتی از شریک برای بدست آوردن مدارک مذکور بنمایم و به چه استنادی؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

1. بله نیاز است
2. دعوی تحویل و ارائه مدارک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله لازم است شما باید بعد از فروش ملک در مزایده ، ملک را به نام خریدار انتقال بدهید
و شما باید دادخواست الزام به تسلیم اسناد مالکیت ملک را مطرح نمایید