مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زن

من سال 93 اعتیاد به ترامادول داشتم بعد در کمپ ترک اعتیاد بستری شدم به مدت 30روز،بعدش سال95 با توجه به آزار و اذیت و خیانت پی درپ ی زنم افسردگی گرفتم اونم دکترم دارو تجویز کرده بود، خوشبختانه بعدش کاملا ترک کردم پاکم، از ترک اعتیاد فقط زیر زبانی و کلونازپام مصرف میکنم تحت نظر پزشک، الان زنم منزل رو بدون اجازه و بی دلیل و بهانه جویی ترک کرده دوماهه،آیا زن حق دارد اونا رو بهونه کنه برای طلاق؟ آیا روی حضانت فرزند تاثیر گذاره؟ در صورت ناشزه بودن زن چطور؟ مهریه عندالستطاعه هست منم غیر خونه اجاره چیز دیگه ای هم ندارم، آیا مستمری بهزیستی جز مستثنیات دین هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت اثبات عسروحرج می توانند طلاق بگیرند.
روی حضانت نیز ممکن است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بلع هم در حضانت و هم در طلاق موثر است بله مثتنیات دین است ولی نه همه مبلغ

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر موجبات عسر وحرج زوجه را فراهم نموده باشد میتواند از مصادیق طلاق باشد مصافا اینکه یکی از موارد سلب حضانت اعتیار به مواد مضره است وجون شما در حال حاصر ترک کرده ایید واگر این مهم را ثابت نمایید که دیکر به سمت اینگوه مسایل نمیروید میتوان از مواردی که حضانت با شما باسد قرهرگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.