مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام و احترام
بنده حدود سه ماه پیش از یک فروشگاه اینترنتی گوشی موبایل خرید کردم که سفارش رو ارسال نکردند و با کلی شکایت و پیگیری تونستم بعد از یک ماه پولمو ازشون پس بگیرم. هفته‌ی گذشته حساب بنده را پلیس فتای ایلام تا 100میلیارد مسدود کرد. پیگیری کردم بهم گفتن شخصی دیگه از اون فروشگاه شکایت کرده و چون ازون حساب به حساب بنده پول واریز شده (در ازای لغو سفارش)، جلوی حساب من رو هم گرفته بودند. بنده مستندات رو براشون فرستادم و قرار شد پیگیری کنند و مورد رو رفع کنند ولی ازونجایی که این مسدودی حساب خسارت بسیار زیادی به من زد قصد دارم تا حد امکان پیگیری کنم. سوالم اینه که اولا آیا از لحاظ قانونی اینچنین امکانی وجود داره با دلیل گفته شده حساب بنده را بدون اطلاع مسدود کنند؟ سوال دوم اینکه افسر پلیس فتا ادعا میکردند که این کار با حکم قاضی انجام گرفته در حالی که سامانه ثنا رو که چک کردم هیچ موردی وجود نداشت. آیا این مورد سوء پیشینه برای بنده حساب میشه؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

سوسابقه محسوب نمیشه ولیکن بدون هماهنگی قاضی حق مسدودی ندارن از بانک تقاضا کنین از طرف کدام شعبه قضایی مسدود شده

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر سوء سابقه محسوب نمیشود.
برای شکایت باید به تهران و دادسرای انتظامی قضات مراجعه کرد