مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

به خواستگاری دختری رفتیم اول گفتند یکی از پاهای او کوتاهتر است عقد کردیم بعد از مدتی متوجه شدیم که به دلایلی از کودکی نیمی از بدن او بی حس است و به تازگی فهمیدیم که قسمتی از سرش استخوان ندارد ضمنا بیماری کیست رحم هم دارد و احتمالا بیماری دیگر هم داشته باشد آیا وجود این بیماریها باتوجه به نگفتن قبل از عقد موجب حق فسخ یا طلاق که مهریه نپردازد میشود یا نه برای زوج ممنون از زحمتتون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اثبات عدم اطلاع بسیار سخت و در مواردی غیر ممکن است اما در صورت اثبات تدلیس در نکاح می‌تواند از موجبات فسخ نکاح باشد

پرسشگر :

سلام دستتون درد نکنه لطف کردین در رابطه با اثبات ایا شهادت کسی قابل استناد نیست

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام . میتوانید از خیار تدریس در نکاح استفاده و فسخ نکاح را مطرح کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خیار تدلیس در ازدواج ، پس از اطلاع فوری هست اعلام نکردین چند وقت هست ازدواج کردین و چگونه متوجه عیوب شدین ایا دوره نامزدی داشتین درطول دوران نامزدی متوجه بیماری همسرتان شدین یا خیر

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شمادرصورتی می توانیدازخیارتدلیس استفاده نماییدکه بتوانیدثابت کنیدضمناخیارتدلیس فوری است