مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تقسیط اعسار

باسلام من حدود 800 میلیون تومن چک از شخصی دارم که دادگاه رسیده به مرحله بررسی های مالی اون شخص و شخص متهم شده ولی بدهکارم تقاضای اعسار کرده میخوام بدونم در صورت پذیرفته شدن درخواستش با توجه به بالا بودن مبلغ چگونه قسط بندی میکنن بلفرض که 30 درصد پیش پرداخت بده حدود 600 میلیون باقی مونده رو چطوری قسط بندی میکنن و در صورت طولانی بودن زمان بازپرداخت متهم ایا بابت خواب پول سودی به مقدار باقی مونده تعلق میگیره یا نه ، چون طرف بخواد فرضا ماهیم ده تومن بزنه60 ماه طول میکشه تا پول من صفر بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خسارت تاخیر چک مطابق دادنامه محکومیت محاسبه خواهد شد. اقساط با توجه به وضعیت مالی مدیون. انکان تعدیل اقساط و معرفی مال نیز وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اقساط با توجه به وضعیت مالی مدیون. انکان تعدیل اقساط و معرفی مال نیز وجود دارد.