مشاوره حقوقی رایگان - درباره مالکیت پارکینگ

سلام وقت بخیر من مالک چهار واحد از یک آپارتمان هشت واحدی هستم که چهار واحدی که فروختم بدون پارکینگ فروختم چون به پارکینگ احتیاج نداشتم پارکینگ را مسکونی کردم الان واحدها دیگه از من شکایت کردن که چرا پارکینگ مسکونی شده آیا قانون این اجازه به اینها می‌دهد که شکایت کن در ضمن بقیه واحدها هرکدام مشاعات انباری ساخته و طلب کارم هستن از قدیم من مالک این زمین بود هم قبل از ساختن ممنون اگه جواب منو بدین باسپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شما سازنده هستید وبعدا اپارتمانها را فروخته ایید حق اعتراض نسبت به ساخت مسکونی در پارکینگ را ندارند وفقط شهرداری میتواتد نسبت به این قضییه متعرض گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تصرف در مشاعات مستلزم رضایت تمام ساکنین است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید این کار با اجازه شهرداری انجام شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقدامات شما می بایست با مجوز شهرداری انجام پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر ، پارکینگ
جز مشاعات محسوب نمیشود و جز مساحت اختصاصی اپارتمان است پس مالکان آپارتمانی که پارکینگ و انباری ندارند
ذینفع محسوب نمی شوند و شکایت ایشان رد خواهد شد البته اگر لایحه قوی تنظیم بشود و دفاع محکم صورت بگیرد