مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و اقدام به ضرر

برادر زنم که در شرف طلاق خواهرش هستم تلفنی پدرم را تهدید و اقدام به سوزاندن درب حیاط خانه پدریم شده ولی نه فیلمی دارم و نه شاهدی میتوانم شکایت کنم؟؟

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

صرف تهدید کردن فعل مجرمانه محسوب شده و قابل مجازات خواهد بود اگر شاهد یا دلایل و قرائن دیگری مثل پیامک تهدیدآمیز از ایشان ندارید شانس اثبات جرم ایشان کم است اما به هر حال طرح شکایت کیفری ولو آنکه به نتیجه نرسد میتوند مانع اجرای تهدید و افعال خشونت آمیز از سوی شخص خاطی گردد
موفق باشید