مشاوره حقوقی رایگان - بستن پرونده در تجدید نظر

با سلام. من و خواهرم یک واحد آپارتمان به صورت پیش فروش خریداری کردیم. ولی سازنده آپارتمان شخص دیگری بود و فروشنده خود را به عنوان سازنده به ما معرفی کرد و در قرارداد ما قرار بود 1 سال بعد از خرید سند به نام ما باشد. ما بعد از یکسال متوجه شدیم که سازنده شخص دیگری است و در کل این آپارتمان سند ندارد چون سند مادر در دست بانک است و سازنده وام 30 میلیونی را 70 میلیون بین هر واحد تقسیم کرده. ما بطلان معامله را خواستیم و دادگاه رای را به ما داد تا فروشنده پول ما را به نرخ روز بانک مرکزی پس دهد ولی در تجدید نظر پرونده ما بسته شد و فقط گفتن که شما اشتباه شکایت کردین و باید برین پیش داور !!! ما واقعا به راهنمایی شما نیاز داریم چون دو خواهر بی سرپرست هستیم و تمام دارایی خود را به این فرد بزهکار دادیم!

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما به وکیل نیاز دارد ودر حد راهنمایی نمی گنجد.یاالله.