مشاوره حقوقی رایگان - ریموت دادن به کسی که پارکینگ ندارند و بدون هماهنگی قول پارکینگ به مستاجرش داده مجاز است؟

ما ساکن آپارتمانی با 9 واحد که فقط 4 پارکینگ سندی دارد هستیم ، در حیاط که ورودی یکی از پارکینگ ها هستش فضای اضافه ای وجود دارد که معمولا تا با الان اکثر واحد ها بدون هماهنگی در این قسمت موتور و دوچرخه خود رو پارک میکردند و باعث بی نظمی و تجاوز به حقوق بقیه ساکنین میشدند و در جلسه ساختمان قرار شد درب ورودی پارکینگ که درب آدم رو هم به آن راه دارد را ریموتی کردیم و قرار شد بجز کسانی که حق پارکینگ سندی دارند کسی در پارکینگ و فضای مشاع حیاط پارک نکند ، الان یکی از همسایه که واحدش بدون پارکینگ است، قول پارکینگ موتور و دوچرخه به مستاجرش داده و اکنون تقاضای ریموت دارد، ( هزینه درب ریموتی رو چهار واحدی دادند که پارکینگ داشتند و از راهرو و درب آدم رو به حیاط راه هست و در موارد اضطراری و اسباب کشی و غیره ریموت و اجازه استفاده از درب پارکینگ با هماهنگی مدیریت ساختمان امکان دارد ) آیا درخواست ایشان را برای دریافت ریموت مجاز است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درب پارکینگ جز مشاعات تلقی میگردد چرا که عبور ومرور در ان انجام خواهد شد لذا بنظر هرچند شاید بتوان گفت که ریموت باید بدان تعلق گیرد ولیکن هرگونه تصرف در قسمت مشاعات وحیاط باید با اجازه سایر مالکین باشد ولذا از این حیث حق دخل وتصرف در حیاط را ندارد