مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد بازنشسته آموزش و پرورش

با سلام
پدر بنده سال 87 بازنشته شدن . من در اون ایام فیش حقوقیشون رو نمیدیدم . تا این که این چند سال فیش حقوقیشون رو خودم میگرفتم میتونستم جزعیاتش رو ببینم. پدر اسفند99 فوت شدن . حقوق که برای خواهرم برقرار شد دیدم حق اولاد واسش واریز کردن . فیشای اسفند به قبل رو نگاه کردم چیزی واریز نکرده بودن. رفتم آموزش و پرورش نگاه کرد گفت تا 98 رو میتونم ببینم که واریزم نکرده بودن. گفتم کجا میتونم واسه بقیه سال ها را ببینم گفت نمیشه.
میخواستم بدونم من الان چجوری باید فیش های سال های گذشته رو ببینم. چون امکان نداره جایی بایگانی نشن این مدارک
و این که از چه راهی مطالبه کنم مبالغ رو چون حسابدار آموزش و پرورش گفت ممکنه پرداختش نکنن ولی این کارشون کاملا دزدیه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به امور مالی و کارگزینی آموزش پرورش مراجعه کنید