مشاوره حقوقی رایگان - مغايرت شماره شاسی و سند

سلام
من يك ماشين صفر از دفاتر فروش خريدم ، الان متوجه شدم با وكالتي كه براي سند و تعويض پلاك به من داده شده شماره شاسي سال ٩٩ هست ولي در سند ١٤٠٠ ثبت شده .
١. براي تعويض پلاك به مشكل بر نميخورم ؟
٢. از نظر قانوني اين كار درست هست و چه مشكلاتي رو پيش رو خواهد داشت ؟
با تشكر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

1-با توجه به حساسیت موضوع مشاوره تلفنی نیازمند شما است
در صورت راهنمایی دقیق تر و تخصصی از طریق پنل مشاوره تلفنی با اینجانب علی اصغر نادری تماس بگیرید
اما به طور کلی بر اساس قرارداد شما میتواند موضوع یک تخلف قراردادی باشد