مشاوره حقوقی رایگان - دوستم با داشتن کارت و دونستن رمز حسابمو خالی کرده

سلام من مدتی پیش با همسرم تصادف کردم خودم از ناحیه کمر و دست و خانمم از ناحیه زانو دچار اسیب شدیم از دوستم پول قرض کردم برای خرج دکتر و خونه و... و قرار شد وقتی دیه بهم دادن پولشو بدم وقتی قرار شد پول را بیمه بریزه کارتمو با رمزش بهش دادم که پولشو برداره من حدود 20 میلیون بهش بدهکار بودم اما هیچ مدرکی از من بابت بدهی نداره بعد که بیمه پول را واریز کرد که تقریبا 83 میلیون بود تو چند مرحله 20 تومن برا من ریخت و بعد به بهانه های مختلف تفره میرفت تا چند روز پیش که 5تومن دیگه ریخت و گفت دیگه بمن بدهکار نیست الان من باید چیکار کنم رفتم خونشم عوض کرد اما موبایلش را دارم و هنوز روشنه اما جواب منو نمیده

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

ابتدا پرینت حساب مرتبط با کارت را از بانک بگیرید،بعد برای طرف از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اظهار نامه رسمی بفرستید و در نهایت بر اساس مدارک جمع آوری شده شخصاً یا توسط وکیل اقدام به طرح دعوی حقوقی یا کیفری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سواستفاده از کارت بانکی علیه ایشان شکایت کنید در صورت نیاز به مشاوره از طریق پنل مشاوره تلفنی با اینجانب تماس بگیرید