مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد پنجره مشرف به حیاط همسایه

سلام ما طبقه دوم آپارتمانی که ده سال از پایان ساخت آن از طرف شهرداری گذشته است ساکنیم و اتاق سمت شمال ساختمان فاقد پنجره بوده چون مشرف به حیاط همسایه است در حال حاضر اگر بخواهیم برای این اتاق پنجره ای ایجاد کنیم چه مراحلی را باید طی کنیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه اشراف به محوطه همسایه ممنوع بوده وهمسایه میتواند انسداد ورفع مزاحمت را از دادکاه بخواهد لذا قبل از هرگونه اقدامی باید از شهرداری مجوز اخذ نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

چنین امکانی برای شما وجود ندارد مگر با کسب مجوز از شهرداری و رضایت همسایه