مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

باسلام
بنده مدت 19 سال و 5 در ارتش خدمت کردم و بنابر مشکلاتی قصد ادامه خدمت نداشتم و غیبت بیشتر از شش ماه کردم و از سازمان اخراج شدم.
چندماه پیش نامه ای بهم گفتن که سه پنجم حقوق به همسر و بچه ام تعلق می‌گیرد و به خودم هیچی تعلق نمیگیرد. پاداش بیمه هیچی بهم نمیدن.
راهی هست برای گرفتن حق و حقوقم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 96 ـ ( فراری‌ ) وضع پرسنلی است که مدت غیبت آنان در زمان صلح از 15 روز و در زمان جنگ از 5 روز تجاوز نماید.حقوق و مزایای این قبیل پرسنل از تاریخ غیبت قطع می‌گردد و پرسنل فراری پس از معرفی یا دستگیری بلافاصله شروع به‌خدمت نموده و به اتهام فرار آنان برابر مقررات کیفری مربوط رسیدگی می‌شود. وضعیت خدمتی پرسنل کادر ثابت که ‌مرتکب فرار از خدمت شده‌اند به شرح زیر خواهد بود:

الف ـ در صورت صدور رای برایت یا قرار موقوفی تعقیب یا قرار منع پیگرد ، ایام غیبت و فرار به انتساب تبدیل خواهد شد.

ب ـ در صورت محکومیت به مجازاتی که مستلزم اخراج از خدمت نباشد ، ایام غیبت و فرار جز خدمت محسوب نمی‌گردد.

ج ـ در صورت محکومیت به مجازاتی که مستلزم اخراج از خدمت باشد از تاریخ قطعیت رای اخراج خواهند شد.

تبصره ـ هرگاه مدت فرار پرسنل کادر ثابت بالغ بر 6 ماده گردد از زمان آغاز غیبت اخراج می‌گردند و پس از آن برابر مقررات‌کیفری مربوط محاکمه شده و فقط در صورت صدور رای برایت یا قرار موقوفی تعقیب یا منع پیگرد ، حکم اخراج نیز کان ‌لم ‌یکن خواهد شد. در صورتی که محاکمه غیابی انجام گردد پرسنل می‌توانند پس از حضور به حکم صادره اعتراض نموده ودر صورت رای برایت یا قرار موقوفی تعقیب یا منع پیگرد در رسیدگی مجدد ، حکم اخراج آنان نیز کان لم‌یکن می‌گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر طبق مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح نیروهای مسلح با حداقل 15سال سابقه فقط یه چهارم حقوق به خانواده ایشان تعلق خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سه پنجم حقوق بعنوان مستمری
تعلق خواهد گرفت