مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه و شیربها

مدتی به عنوان زن با همسرم زندگی نمیکنم. بعد از دادخواست طلاق و بدون اجازه قاضی همسرم جهیزیه خود را از خانه ای که اجاره نامه به نام زنم بود برده. چند قلم که به عنوان شیربها خرید شده و قید شده را هم با خود برده. آیا من الان میتوانم ادعایی بکنم که حق این کار را نداشته؟ و آیا جرمی متوجه همسر بنده است یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابشون اموال خودش رو برده جرمی مرتکب نشده شیر بها هم جز اموال وی حساب میشود

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

ایشون باید با حکم دادگاه استرداد جهیزیه کند اموالی که شما خریداری کردید و فاکتور دارید میتوانید مطالبه کنید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام. اموال از منزلی که در تصرف ایشان بوده، برده شده است و قاعدتاً جرمی قابل انتساب نیست.
جهت استرداد اموالی که متعلق به شماست ،باید طرح دعوی حقوقی نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص وسایلی که شما خریداری کرده اید دادخواست استرداد بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا هرگونه مالی که مختص زوجه باشد ویا حز سیاهه جهیزیه باسد ایشان میتوانند مستر نماید
ثانیا بردن اموال واثاثیه منزل نیاز به اذن کسی نداردتا جرمی محقق شده باشد
ثالثا اگر شما مدرک وفاکتور ویا واریزی دارید که حاکی از مالکیت یک یا جند وسیله متعلق به شما باشد باید دادخواست استرداد این اموال را تقدیم نمایید