مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

من سال 94 در دادگاه نظامی بدلیل فرار از خدمت به مبلغ نه میلیون ریال جزای نقدی به عنوان مجازات جایگزین حبس و به استناد ماده 70 قانون مجازات نیروهای مسلح به یک ماه حبس تعزیزی به عنوان مجازات اصلی محکوم شدم. حالا میخواستم در شرکتی استخدام بشم. آیا این محکومیت جز سوپیشینه کیفری موثر محسوب میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مجازات جایگزین حبس ملاک نمی باشد باید بینید مجازات قانونی عمل شما چی بوده . البته سوپیشینه محسوب نمیشود