مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت افت قیمت

با سلام
من دو هفته پیش توی اتوبان یه دستگاه پراید از پشت با من تصادف کرد و ماشین من را به گاردریل های اتوبان پرتاب کرد.ماشین من از ناحیه های شاسی جلو سمت رانند ، شاسی های عقب و کف صندوق عقب و گلگیر جلو سمت راننده و درب راننده بشدت آسیب دیده است
ماشین من مدل 91 و به رنگ آبی کاربنی بوده است و هیچ گونه مشکلی تا قبل از این تصادف نداشته است .
من الان میخواستم شکایت جهت افت قیمت بکنم .آیا موفق به دریافتش میشم؟چون واقعا حدود 30 میلیون الان ماشین من افت قیمت داره

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قاعدتا ماشین مدل 91 مشمول خسارت افت قیمت نمیشه ولی در هر حال دادخواست تامین دلیل به شورا بدهید برای کارشناسی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا با اخذ تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام تا خودرو رویت وکارشناس میزان خسارت وافت قیمت را تعیین نماید

یک وکیل :

بله اگر خودرو ی طرف مقابل بیمه دارد به شرکت بیمه وی مراجعه یا با وی مراجعه نمایید تا کارشناسان بیمه خودروی خاطی براورد خسارت نمایند. اگر بیمه نداشت و خودروی خودتان بیمه بدنه دارد میتوانید خسارت را از محل بیمه خود دریافت و پس از ان دادخواستی مبنی بر مطالبه خسارت وارده به خودرو با جلب نظر کارشناس و خسارت افت قیمت خودرو به انضمام جمیع خسارات دادرسی تنظیم کنید و برگه ی کروکی و صورتجلسه پلیس حاضر در صحنه تصادف را ضمیمه ان نمایید و به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید و شما طرف مقابل و شرکت بیمه ی گاشین طرف مقابل را طرف دعوی قرار دهید.