مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک وکالت متوفی

باسلام
چند وقت پیش یه خودرو خریدم، فروشنده یه وکالت بهم داد برای نقل و انتقال پلاک اقدام نکردم، الان متاسفانه فروشنده فوت شده سریع ترین راهکار برای انتقال پلاک چه راهکاریه؟

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام متاسفانه وکالتنامه شما بعلت فوت فروشنده باطل شده در صورت امکان از ورثه متوفی وکالت بگیرید و اگر ورثه از اعطای وکالت امتناع نمودند ناگزیر اقدام به طرح دعوی علیه وراث بفرمایید.

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

از ورثه وکالت‌نامه بگیرید

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

وکالتنامه به علت فوت فروشنده باطل شده و در حال حاضر باید اقدام به اخذ وکالت از ورثه کنید اگر همکاری نداشتند اقدام به طرح دعوی علیه وراث نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام وکالت با فوت اثر قانونی ندارد لاجرم باید از وراث ایشان وکالت اخذ ویا طرح دعوی نمایید