مشاوره حقوقی رایگان - فرزند نامشروع

باسلام به خاطر مشکلات زیادی که از کودکی از طلاق پدر مادرم داشتم با یکی از دوستان مادرم ازدواج کردم به خاطر سرزنش هاش برای مامانم و کتکهاش جدا شدم بعد از این که معتادم کرد مادرم هم راهم نداد به ناچار خیابان گرد و بی سرپناه شدم و مدام مورد ازار اذیت و تجاوزهای وحشیانه قرار میگرفتم تا جایی که یهو فهمیدم پنج ماهه باردارم با یکی از پسرهایی که تو پاتوق آشنا بود گفتم مشکلمو گفت عقدت میکنم و کرد حالا بچم هفت ساله شده و پدرش خیلی دوستش داره تو شناسنامشه اسم بچه و تا حالا به روم هم نیاورده ولی مادرش شک داره که بارداری من از پسرشه یا نه مدام مورد توهین و فحش منو قرار میده و میگه اگه پسرم بمیره بچتو میدم آزمایش دی ان ای میخاستم بدونم با این حال که من معتاد نیستم خودفروش نبودم و نیستم و همسرم هم از ماجرای بچه خبر داره و خودش بچه رو خواست حتی من خواستم سقطش کنم نزاشت گفت این بچه منه حق نداری سقطش کنی و تا حالا با جون و دل براش پدری کرده اگه شوهرم فوت کنه آیا خوانوادش میتونن دخالت کنن اصلا به اونا ربطی داره یا نه من از ترسم گذاشتم یه بچه دیگه گیرم اومد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید اثبات این موضوع سخت است .
ولی میتوانند شکایت نمایند و دادخواست
نفی ولد را مطرح نمایند و درخواست آزمایش DNA را مطرح نمایند و در صورت اثبات ، فرزند نامشروع از پدر ارث
نخواهد برد