مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن پول بیمه به مقصر حادثه

با سلام. بنده در تصادفی که خودم در آن مقصر بودم فرزندم به شدت مجروح شد. مادرش را از دست داده است و پدر بزرگش در این پرونده بیمه قیم او شده است. پرونده پس از اتمام کارهای قانونی پس از تقریبا یک سال بسته شد و به دادگاه فرستاده شد. سوال بنده این است که پس از پرداخت بیمه به فرزندم که سه سال دارد آیا میتوانم از این پول استفاده کنم ؟ یا پدر بزرگش که پدرم هست فقط میتواند در اموال او تصرف کند؟ یا اصلا هیچ کس نمیتواند استفاده کند تا به سن قانونی اش برسد و خودش از پولش استفاده کند؟

پاسخ ها :

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

پدر و پدر بزرگ پدری و جد ولایت قهری دارند اما اگر شما خودتان ولایت وقیمومت دادید خوب بحثی نیست اما از باب تقصیر نمی شود ولایت قهری را سلب کرد مگر دادگاه تشخیص دهد