مشاوره حقوقی رایگان - ماده 13 قانون تخلفات اداری

با سلام طبق ماده 13 مقامات اداری خاصی مجاز به آماده به خدمت نمودن کارمندانی هستند که پرونده تخلفات آنها به هیات تخلفات ارجاع شده سوال این که در بخش آخر مقامات احصاء شده، آیا عبارت "معاونان" به استانداران هم عطف می شود و یا تنها انحصار در معاونان روسای دانشگاهها و مراکز مستقل آموزش عالی دارد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

همه ی افرادی که مشمول قانون استخدام کشوری و قانون مدیریت خدمات میشوند