مشاوره حقوقی رایگان - آیا بچه نامشروعی که بر اثر تجاوز زوری به دنیا آمده و شوهرم قبولش کرده برایش شناسنامه گرفته ارث میبرد

سلام نه ساله پیش به دلیل طلاق و ترد خانواده به اجبار در خیابانها و پاتوقها به مدت سه سال آواره بودم چندین مرتبه مورد آزار و اذیت و تجاوز زوری قرار گرفتم که اصلا نمیدانم چه کسانی بودن به همین خاطر من حامله شدم پنج ماهه بودم با پسری آشنا شدم که عاشق بچه بود و با کمال ناباوری با من ازدواج کرد و بدونه این که حتی یک بار به روم بیاره بچه رو عین بچه خودش بزرگ کرد و تو شناسنامشه اسمش و هیچ کس هم غیر من و همسرم از ماجرا خبر ندارد جز مادر شوهر بدجنسم که از همون اول شک داشت و حالا بعد این همه سال مدام میگه اگه پسرم مرد بچتونو میدم آزمایش دی ان ای این شده یه کابوس برام آیا میتونه یه روزی بچه منو بده آزمایش؟ اصلا به اون ربطی داره ؟ و میگه خونه و ماشین و زندگی رو ازت میگیرم بیرونت میکنم واقعا میتونه و من از ترسم دوباره بچه دار شدم ولی به خاطر فرزند اولم میترسم خداشاهده من قربانی بی کسی بودم شوهرم هم تا پای جون کنارمونه

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

سلام ، در صورت اعتراض سایر ورثه و قبول ادعا از طرف دادگاه از ارث شوهر شما محرم میشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير به صرف درخواست ايشون نميشه بعد فوت شوهرتون با اعتراض ساير ورثه امكان داره كه اونم نهايتش از ارث محروم ميشه كه شوهرتون ميتونه قبل فوت تعيين تكليف كنه
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب صرف درخواست‌ مادرشوهر مجبور ب دادن آزمایش نیستین و فرزند دوم شما ارث میبرد و اگر همسرتان تا قبل از فوت تکلیف اموالش را مشخص کند میتوانید امیدوار باشید که فرزند اولتان نیز طبق وصیت همسر ، ارث ببرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
همسرتان می تواند تا زمانی که درقید حیات هستند نسبت به انتقال اموال اقدام نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید اثبات این موضوع خیلی سخت است