مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دروغین خیانت در امانت

سلام،
بنده 2روز برای یک شرکت پخش کار کردم روز دوم فهمیدم که تاییدیه از وزارت بهداشت ندارن و یجورایی به دروغ کارتها رو به مردم میفروشند
و یکی از توزیع کننده های شرکت مشابه هم دستگیر شده در شهرکرد، همون روز رفتم و کارتهای باقیمونده و حساب هایی دستم داشت را تسویه کردم من هم ترسیدم و روز سوم نرفتم حالا کارفرما رفته به دروغ شکایت کرده که روز دوم برای تسویه حساب نیامدی و 30 عدد کارتها را برنگرداندی، از شانسم برق ها هم رفته بود و دوربین ها خاموش، ولی من سند تراکنش ریز 2عدد از کارت ها رو دارم که همون تاریخ براشون از کارت خودم کارت کشیدم و همون ساعتی که خودشون در شرکت رو باز کردن و شاهد هم خانمم همراهم بود و در هنگام پخش و هنگام تسویه حساب هم پدرم بود و هم خانمم
ایشون امضای تحویل کارت ها رو به من داره ولی احتمالا امضا و اثر انگشت روز بعد وقت تسویه رو نابود کرده
از طریق پرینت حسابم و شاهدایی که دارم میتونم بی گناهی خودمو ثابت کنم؟
در ضمن یکی از خریداران کارت شرکت هم که پول رو برای من کارت به کارت کرد هم در جریان هستن و حاضر به همکاری می باشند

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

از شهر خود براي دفاع حتما وكيل بگيريد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهار نظر لازم است مدارک شما بررسی شود