مشاوره حقوقی رایگان - جرم تبلیغ علیه نظام و توهین به امام خمینی

با سلام. بنده به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به امام خمینی به دادگاه انقلاب فرا خوانده شده ام و این اتهامات هم بخاطر استوری گذاشتن در اینستاگرام بوده است. بنده هیچگونه سابقه کیفری هم ندارم تا الان و سرپرست خانواده هم هستم, میخواهم بدانم آیا قاضی مرا عفو بخشش میکند یا اگر هم حبس برید, میتوانم جزای نقدی بدهم?؟

پاسخ ها :

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام متاسفانه مجازات اتهامات فوق تبلیغ علیه نظام سه ماه تا یکسال و توهین به امام خمینی 6ماه تا دو سال حبس میباشد لکن بهتر است برای دفاع ازیک وکیل کمک بگیرید یا اگر جای دفاع نیست با ابراز ندامت از قاضی شعبه مساعدت بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اظهار ندامت وتوبه نمایید تخفیف قائل خواهند شد