مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید
من ماه گذشته با عابر تصادف کردم پلیس و اورژانس به محل حادثه اومدن و منتقل شدن به بیمارستان بعد از 3ساعت ایشون مرخص شدن و تشخیص دادن که فقط کوفتگیه شکستگی ندارن و اومدن همون روز کلانتری و رضایت بی قید و شرط دادن. بعد مدارک منو پس ندادن و گفتن یک برگه بده دستی که اگه مشکلی بود دکتر ببریم تا مدارکتو بدم برگرو که از من گرفتن باز هم مدارکمو ندادن و رفتن گفتن خونست فردا بیا بگیر و تا 2هفته ندادن. بعد از یک هفته گفتن پام درد میکنه منو ببر دکتر که دکتر گفتن پاشون شکسته تمام هزینه هارو از جیبم دادم و درمانشون کردم و بهبود پیدا کردن
چندین بار تهدیدم کردن به شکایت گفتم اقدام کنید نکردن
الان استخوان 80 درصد بهبود پیدا کرده که دکتر گفت به مرور خوب میشه و وقت فیزیوتراپی داد من درمانگاه وقت گرفتم و گفتم که برید وقت گرفتم ایشون گفتن من درمانگاه نمیام و برو از یک جای خصوصی وقت بگیر من هم چون هزینه رو پرداخت کرده بودم بهشون گفتم من درمانو کامل کردم خواستید برید. وقت هم گرفتم. نرفتن خودشون .
در کلانتری هم متن سازش و رضایتشون بود .
با تمامی اینها الان باز هم میتونن از من شکایت کنن ؟ و از بیمم هم برگ بکنن؟ علاوه بر هزینه هایی که برای مداوا کردم؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که صورتجلسه رضایت را داشته باشید پس از بررسی مندجات ان اعلام نظر خواهم کرد