مشاوره حقوقی رایگان - حکم محجوریت

سلام پدر مرحومم بدلیل عدم تمرکز و حواس پرتی و فراموشی و ناتوانی در حفظ اموال خود و سوءاستفاده همسر صیغه ای از دادگاه تقاضای محجوریت کردیم که دادگاه با توجه به گزارش پزشک قانونی و شواهد و مواجهه حضوری با آن مرحوم حکم محجوریت صادر کرد اما همسرش او را وادار به اعتراض نموده و دادگاه تجدیدنظر با استدلال های ضعیف و نقص گزارش پزشک قانونی حکم دادگاه بدوی را نقض نمود و با عتراض و ارجاع پرونده به دیوان عالی، قضات دیوان عالی استدلالات تجدیدنظر را نپذیرفته و دستور به معاینات دقیق تر پزشکی صادر نمودند بعد از این حکم و در مراحل رسیدگی قضایی پدر مرحوم می شوند و به گفته شد در این مرحله آخرین حکم ملاک می باشد حال سوال و ابهام ما در این است که آخرین حکم کدام است حکم دادگاه بدوی یا دادگاه تجدید نظر؟ لطفاً راهنمایی فرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با فوت پدرتان دیوان عالی کشور به رسیدکی ادامه ونظریه قطعی خودرا اعلام مینماید چرا که حجر از جمله مواردی است که حتی بعد از فوت نیز قابل بررسی ورسیدگی است