مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اعتراض به قرار منع تعقیب

باسلام و احترام
یک ابلاغیه منع تعقیب اومده مهلت اعتراض 10 روزه داشته و من فراموش کرده بودم برای اعتراض. آیا میتوانم الان برای اعتراض اقدام کنم؟ با احتساب روز های تعطیل 7 روز گذشته از مهلت اعتراض.
باتشکر و احترام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید در مهلت باقی مانده اعتراض نماید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی سریعا اقدام کنید روز ابلاغ و روز اعلام هم محاسبه نمیشود

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر روز آخر مهلت، مصادف با تعطیلات رسمی باشد می توانید بعداز تعطیلات اقدام کنید ولی اگر تعطیلات در همان مهلت 10 روزه قرار گرفته باشند، جز مهلت 10 روز حساب می شوند و اگر مهلت گذشته باشد، اعتراض شما رد می شود مگر اینکه عذر موجهی داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله می توانید و روز اول و روز آخر حساب نمی شود