مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام خدمت شما بنده پنج شنبه صبح دنده عقب به یه مینی بوس زدم راننده مینی بوس به بنده انواع و اقسام فحش های رکیک ناموسی دادن و با یه چکش منو تهدید به زدن گردن دست اخرم با چکش ضربه ای به ماشین وارد کردن دست اخرم عکسی از پلاکم انداختن برای شکایت من باید چکار کنم ایا شکایت انجام میدن چون به ماشین منم خسارت وارد کردن هم تهدیدم کردن

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

تصادف اول یک مورد حقوقی می باشد اما اقدامات بعدی در قالب توهین یا قذف و تخریب عمدی و همچنین تهدید قابل پیگیری است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :