مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مادر و برادر

سلام. روزتون بخیر. مادرم به همراه برادرم علی رغم نظر مخالف من با اصرار فراوان برای کار رفتن به ترکیه. در این مدت از طریق واتس آپ با هم در ارتباط بودیم. ولی تقریبا از 3 ماه پیش هیچ خبری ازشون ندارم و خیلی پیگیرشون شدم. ولی نتیجه ای نداشت. میترسم اتفاق بدی براشون افتاده باشه. امکانش هست راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق سفارت ایران در ترکیه پیگیری نمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
موضوع را به اطلاع فرماندهی انتظامی شهرستان خود برسانید و از این طریق پیگیری کنید.