مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ایام بیکاری

با سلام ، در یک تصا ف رانندگی به ماشین زیان دیده آسیب رسیده و چون مسافر کش آزاد هست درخواست خسارت ایام بیکاری کرده، بر اساس چه قانون و استدلالی می توان مطالبه ایشان را مردود دانست ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دلایل و مدارک مسافرکشی شان معتبر و تائيد شده است مثلا آژانس یا اسنپ و ... باشد ، خواسته شان درست است اما اگر دلیل و مدرک معتبری در این خصوص ندارد ادعای مسافر کشی شان مستند به مدرک قابل قبولی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به اینکه اکر بعلت تصادف استفاده از خودرو منتفی گردد واثبات شود ایشان شغلشان راننده گی است از منافع ممکن الحصول تلقی وقابل مطالبه است