مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خلافی خودروی معامله شده

خودرو یی در مرداد ماه قولنامه کردم و وکالت برای سند زدن زده شد و کل مبلغ معامله ر ا نقدا پرداخت کردم. برگه خلافی که به من تحویل داده اند صفر بوده و موقع تعویض پلاک و سند زدن فهمیدم که برگه خلافی متعلق به پلاک خودروی دیگری بوده است و خلافی خودروی مور د معامله 5 میلیون بوده. و چون خلافی پرداخت نشده اکنون یک ماه است که خودرو در پارکینگ است که فروشنده حاضر به پرداخت آن نیست و مدام امروز و فردا می کند لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حمیدرضا  رحمانی

جناب آقای حمیدرضا رحمانی:

سلام ابتدا به فروشنده اظهارنامه بدهید و ذکر کنید مبلغ خلافی 5 میلیون تومان است و جهت مقدمات انتقال سند ضرورت به پرداخت دارد و ظرف مهلت مثلا 20 روز پرداخت کنید.... و متعاقبا ..... تا مهلت وکالت تمام نشده است اقدام به انتقال سند بدهید و در اسرع وقت جهت مطالبه 5 میلیون خلافی اقدام به دادخواست مطالبه بدهید... اظهارنامه بدلیل این است که قصد شما از پرداخت 5 میلیون تبرعی نبوده و بدلیل ضرورت انتقال سند مجبور به پرداخت شده اید و مشمول تادیه غیر ماذون نشوید.