مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو مزایده

با سلام
از طریق سایت فردی تو شهرستان ی بنز ارگانی رو با قیمت پایین واسه فروش گذاشته و ادعا میکنه که کار پلاک و شماره کردنش باید تو تهران انجام بشه که حدودا یکماه زمان میخواد و دوندگی .
وکلای عزیز و گرانقدر: راهنمایی بفرمائید که قبل از تنظیم قولنامه چه مدارکی رو روئیت و بررسی کنیم چون ماشین پلاک نداره و مالک این جور ماشینها قانونا چه کسیه . از طرفی مرجع و یا قسمتی هست که ما کپی مدارک ارائه شده این دوستمون رو قبل از قولنامه تحویل بدیم و از پلاک شدنش ، بدهیهای اداری و جزایی و کیفری..... با خبر بشیم تا از اصل اتومبیل میخریم یا ی خروار آهن قراضه .

سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توصیه میشود تا پلاک نشدن از خرید خودرو مذکور خودداری فرمائید