مشاوره حقوقی رایگان - اثبات

چند نفر ریختن بر سر دو تا از برادرام ضرب و شتم کردن برا شکایت و اثبات حق، چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام به کلانتری ملک وقوع جرم مراجعه نمایید و اگر شهودی نیز وجود دارند همراه ببرید و طرح شکایت نموده و نامه معرفی به پزشکی قانونی برای تعیین میزان آسیب وارده بگیرید و بعد از آن پرونده به دادسرای محل وقوع درگیری فرستاده شده و با تعیین شعبه به پرونده شما رسیدگی می شود.

یک وکیل

با سلام" با توجّه به پاسخ مقتضی همکار محترم به سؤال ، لذا از ارائه توضیحات بیشتر و پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

یک وکیل

سلام. به دادسرا مراجعه شکایت خود را ثبت بفرمایید و سپس با نامه دادسرا به پزشکی قانونی مراجعه و گراهی دریافت نمایید و آنگاه با شهادت شهود و به استناد گواهی پزشکی قانونی ادعای خود را اثبات بفرمایید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی برادر شما میتواند به دادسرای محل مراجعه و شکایت خود را مبنی بر ضرب و جرح و یا ضرب و شتم مطرح نموده و با أخذ معرفی به پزشکی قانونی مراجعه نماید تا میزان جراحات و یا صدمات را تعیین کند و شکایت مربوطه به یکی از شعب دادیاری یا بازپرسی ارجاع میشه و نهایتاً نسبت به صدورقرار جلب به دادرسی و نهایتاً حکم محکومیت مشتکی عنه اقدام میشود.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه در هنگام درگیری مامورین حضور داشته و صورتجلسه نموده اند پس از طرح شکایت شکواییه شما به دادسرای محل وقوع جرم ارسال میگردد در غیر اینصورت ایشان میبایست با حضور در دادسرای محل وقوع جرم شکایت خود را طرح و دلایل خود از جمله شهادت شهود و پزارش پزشکی قانونی و سایر ادله را به مقام رسیدگی کننده ارایه نمایند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به دادسرای محل وقوع دعوا مراجعه وطرح شکایت نمایید.سریعاً.یاالله

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام بزرگوار
با شهاد خودتون برید کلانتری محل و شکایت تنظیم کنید اگر ادرس داششته باشید بهتره
در هر حال می تونید برای مشاور بیشتر هم از همکاران و یا بنده کمک بگیرید