مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن کارفرما

با سلام
در بین سال 1377 لغایت 1383 در اداره جغرافیایی و آمار وزارت فناوری اطلاعات کار کرده ام ولی از 77 تا 78 بیمه سابقه منظور نموده و بقیه آن هیچ سابقه ای ندارم
در آن زمان حقوق ما به صورت ساعتی و میانگین ماهانه ساعت رد میشد حقوقم نزدیک قراردادی ها بود و طبق یک لیست به ما دستمزد میداند هیچ قراردادی ندارم وقتی مراجعه میکنم در حال حاضر به من هیچ مدرکی در اختیارم نمیگذارند علاوه بر آن من تاکنون تسویه هم نکرده ام نه عیدی و نه سنوات و نه سابقه بیمه بین سال های 78 تا 82 به من پرداخت نشده است در حال حاضر شاغل و پانزده سال سابقه دارم هرگونه پیگیری و هزینه هم حاضرم تقبل کنم با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ اول باید رابطه کار و گارگری بین خود و کارفرما را ثابت کنید. این مطلب به این جهت است که شما حقوق خود را به صورت ساعتی دریافت میکردید. برای این منظور باید به اداره کار شکایت کنید.