مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی, تهمت و ایجاد مزاحمت همسایه

درود بر شما حدود 10سال هست که ما دو واحد از ساختمانمان رو به یک خانواده فروختیم و این افراد به بهانه های مختلف مدام فحاشی انجام میدند به گونه ای که خواهر اون آقا درب خونشون رو باز میکنند شروع به فحاشی به خانه ما میکنند به دلایل مختلف, مثلا سقف پارکینگ دچار رطوبت از ترکیدگی لوله ما شد و بدون آسیب زدن به اتومبیل ایشون ریخت و این خانم هر هفته فحاشی میکردند و تهدید چون متاسفانه ما زمان ترمیم یک قطعه کوچک از سقف رو نداشتیم, بعد هم که کارگر آمد از این خانم خواهش شد تا اتومبیل رو جابجا کنند اما ایشون شروع به فحاشی کردند بی دلیل! بعد از چندین ساعت معطلی جابجا کردند و سقف ترمیم شد! و این خانم دوسال هست که رو سقف کاذب ما دانه میریزند و کبوترهارو جمع میکنند هر قدر به ایشون از طریق مدیریت گفته شد که نریزند ایشون گفتند دوست دارند و تا ما فنس بالا رو درست نکنیم به کارشون ادامه میدند! با پلیس هم تماس گرفتم درب رو روی پلیس باز نکردند, مشاعات خونه رو خودخواسته و بدون مشورت تعویض میکنند و زمانی که به دلیل کم بودن کیفیت محصولات ما از پرداخت هزینه ناهماهنگ با جنس و عدم هماهنگی هزینه پرداخت نمیکنیم مجدد فحاشی میکنند, درب منزل مارو زدند و با دست به سینه من میکوبند میگند اگر من چنین پدری داشتم خودمو میکشتم, زمانی که عمه من که ساکن طبقه 5 هست اسپند دود میکردند که عادت هرروزه ایشون بوده این خانواده درب رو باز میکردند عربده میکشیدند از یک مشت تریاکی معتاد خونه خریدیم!
بدون هماهنگی گل رو به چراغهای حیاط آویزون میکنند و....! چندی پیش فرشی رو وارد خونه کردند و کارگران که کسی هم ناظرشون نبود فرش رو به سقف و با لگد داخل آسانسور چپوندن, من برای اینکه کمتر با این افراد بددهن برخورد داشته باشم سکوت کردم, اما برای اخطار که رفته بودم جهت دانه ریختن در کمال ناباوری اون آقا به من گفتند عموی شما مشاعات رو خراب میکنند و میدزدند! تا کنون چنین وقاحتی در زندگیم ندیدم. من با چه مضامینی میتونم از ایشون شکایت کنم? طبقه اول و پنجم ما هستیم طبقه سوم و چهارم اون افراد همسایه طبقه دوم هم شاکی هست! و اینکه چه حکمی برای این افراد امکان داره در نظر گرفته بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای تشخیص نوع شکایت ، موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر دارد