مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

سلام همسر من با پسرعمو شون دعوا کردن که اون شخص اسیب دید و شکایت کرد درخواست دیه داد صاحب خونه برای ما سند گذاشت ولی از مبلغ دیه 29 میلیون تومن باقی مونده حالا صاحب خونه سندشو میخواد آیا میشه سند ماشین که 120 میلیون ارزش داره به عنوان وثیقه گذاشت

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا وثیقه اعم از مال منقول وغیر متقول است وپذیرش ان با دادکاه رسیدگی کنندس میتوانید معرفی کنید اکر بپذیرند تبدیل وثیقه خواهد شد

یک وکیل

باسلام بله امکان تبدیل وثیقه وجوددارد باید درخواست بدین

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
باتوجه به اینکه احتمال تلف مال منقول مثل خودرو زیاد است و دادگستری امکانات لازم جهت نگهداری خودرو تا تعیین تکلیف پرونده را ندارد، احتمال قبول درخواست ضعیف است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه مربوطه می توانید درخواست کنید