مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب

سلام نمیدونم چند روزه یه نفر از نزدیکام به رمز دوم کارت رو فهمیدن از کارتم برداشت میکنن چطور میتونم اسم اون فرد که به کارت خودش کارت به کارت میکنه بفهمم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یا به بانک مراجعه نمایید یا شکایت کیفری تا با استعلام مشخص گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام ابتدا به دادسرای محل طرح شکایت نمایید . قاضی دستورات قضایی برای شناسایی برداشت کننده من غیر حق را به ضابطین قضایی صادر می نماید و شناسایی می شود .

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
در اولین فرصت نسبت به تغییر رمز دوم ایستا و یا نسبت به غیرفعال سازی رمز دوم پویا از طریق دستگاه خودپرداز اقدام نمایید تا از ضرر بیشتر جلوگيري شود.
موضوع برداشت وجه را از طريق دادسرا پیگیری کنید، چه اینکه بانک تنها شخصی را که به حساب وی واریز می شود را اعلام می کند نه شخص واريز کننده را.
در نتیجه جهت شناسایی مجرم نیاز به ارجاع موضوع به ضابطین دادگستری می باشد.