مشاوره حقوقی رایگان - حق سنوات بعد از استعفا چگونه است

با سلام من 24 ساله که در یک شرکت پیمانکاری به عنوان حسابدار کار میکنم. به علت درج کردن نام خودم به عنوان کاربر در فرم درخواست چک صیاد بانک تجارت کارفرما به من توهین و تهمت بدون مدرک زده. و من استعفا دادم دو ماه درشرکت بودم دوباره استعفا دوم را دادم و مدیر عامل قبول نمیکنه میگه حق استعفا نداری. من میتونم شکایت کنم و دیگه به شرکت نرم تا بتونم سنواتم رو بگیرم البته از سال 92 سنوات نگرفتم.
و اگر بعد از شکایت نرم سر کار برام ترک کار بزنه تکلیف سنواتم چی میشه. لطفا راهنمایی کنید اگر شکایت بکنم تا زمان دادگاه اداره کار باید در سر کار حاضر باشم یا میتونم سر کار نرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
ابتدا ترک کار نکنید.
باید قراردادتان بررسی شود. میتوانید استعفا و تا یک ماه سر کار خود باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر استعفا بدهید یا با رضایت خود ترک کار نمایید ، دیگر نمی توانید مطالبه حق و حقوق خود را مطرح نمایید . بیمه بیکاری و سنوات و .... به شما تعلق نمیگیرد و