مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

درصورتی که شوهرم نتونه براساس حکم دادگاه ماهانه پول مهریه و خرج فرزندم که تا هفت سالگی پیش منه رو پرداخت کنه امکانش هست که حق حضانتش به عهده مادر قرار بگیره؟چون وقتی نتونه مهریه من و خرج بچه رو تو این چندسال بده بعده هفت سالم نمیتونه بچه رو بزرگ کنه و صلاحیت داره به نظر شما؟ بچه من الان دوسال و نیم سن داره

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضانت تا 7 سال با مادر است بر حسب جنسیت در صورت عدم اثبات صلاحیت با تشخیص دادگاه امکان سلب حضانت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتواند موثر باشد ولی در مورد حضانت فرزند ، نظر نهایی را قاضی با توجه به مصلحت فرزند خواهد گرفت