مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کارت بانکی دیگری

سلام . من از کارت عابر یکی از دوستانم استفاده می کنم و شماره تلفن من هم بنام یکی از دوستان دیگر است.....می خواستم بطور واضح بگویم که در این وسط بابت معامله ای که می خواستم با یک نفر دیگر از دوستانم انجام دهم طرف مبلغ 93میلیون تومان زد به کارتم و بدون نوشته و مدرک معامله انجام شد رفت حالا فردی که پول را واریز کرده بحسابم می تواند برود از من شاکی شود و یا حساب را که بنام من نیست مسدود کند شرمنده اگر جواب سئوال را پاسخ ممنون میشم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

راه حلش این است علیه شما و صاحب حساب هر دو شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می تواند نسبت به حسابی که واریز نموده اقدام نماید ویا نسبت به هردو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتواند هم از شما و هم از صاحب حساب شکایت نماید و حساب بانکی ، که پول را به آن حساب واریز کرده توقیف نماید