مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی پدرم

با سلام و احترام من حدود دوسال است که از همسرم جدا شدم و خودم سرپرستم حتی برای خرج و مخارج روزانه خودم موندم لطفا کمکم کنید تا بتونم حقوقی رو دریافت کنم از این طریق ممنونم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان دختر در صورت نداشتن شغل و شوهر از حقوق مستمری پدر بهرمند می‌شوند. با در دست داشتن مدارک به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر دختر مطلقه و فاقد شغل و فاقد بیمه باشد میتواند درخواست گرفتن مستمری پدر خود را مطرح نماید و باید به اداره صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی ،
درخواست مستمری پدر را مطرح نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت تجرد و فقدان شغل می توانید نسبت به برقراری مستمری اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مستمری به شما تعلق می‌گیرد مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
مراجعه نمایید مستنری تعلق خواهد گرفت