مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین روستایی

با سلام خدمت شما وکیل محترم بنده دوماه پیش زمینی در حاشیه روستا بصورت قولنامه معامله کرده و کل پول را پرداخت کرده ام ولی شورا روستا قولنامه محلی که باید مهر شورا روستا باشد نمیدهد و میگوید این زمین اولین صاحب ان مقداری طلب از بابت فروش زمین از صاحب دوم ان دارد که صاحب دوم زمین را به صاحب سوم فروخته با این شرایط که پس از پرداخت بدهی نامه شورا روستا را بگیرد ولی تاکنون این کار را نکرده و صاحب سوم بدون اطلاع بنده از این مشکل زمین را به بنده که صاحب چهارم میشوم فروخته ولی ایشان هم کاری برای حل مشکل نمیکند میخاستم ببینم بنده باید چه راهی را بروم تا بتواتم نامه شورا را بگیرم و این مشکل را حل کنم ممنون.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
الزام فروشنده به انجام تعهد مطرح نمایید و تحت شرایطی می توانید فسخ نمایید نیاز به بررسی قرارداد دارد