مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
مهریه در چه صورت موجب حبس فرد میشود؟ا گر زوج توان پرداخت نداشته باشد چه تصمیمی گرفته خواهد شد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر حکم قطعی
در مورد مهریه صادر و سپس اجراییه صادر شود و زوح در ظرف 10 روز از ابلاغ ، مهریه را پرداخت ننماید و در ظرف یک ماه درخواست اعسار هم ندهد یا بعد از صدور حکم اعسار ، 3 مرتبه اقساط را نپردازد
به در خواست زوجه. ، حکم جلب زوج صادر خواهد شد
اگر زوج نتواند مهریه را بپردازد میتواند دادخواست اعسار بدهد تا قسطی بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود زوج توان نداشته باشد باید درخواست اعسار نماید

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. اگر زوج مالی نداشته باشد باید اعسار بدهد و با شهود ثابت کند توان پرداخت ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. اگر پیش قسط و قسط ها پرداخت نشود معمولا حکم جلب صادر می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ظرف ده روز اقدامی نکرد برای دادن مهریه و ظرف یکماه هم اعسار نداد ومالی هم از اوپیدا نشد در خواست جلب بدید