مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

با سلام، بنده ضامن وام مسکن برادرم شدم، با توجه به اینکه باز پرداخت وام 12 سال طول می‌کشد،
1، در صورت فوت گیرنده و یا ضامن، ضمانت به چه صورتی ادامه پیدا خواهد کرد
2، در صورت فوت گیرنده وام و عدم باز پرداخت اقساط وام توسط وراث چه اقدامی باید کرد
3، اکنون من چه ضمانتی میتوانم از برادرم بگیرم ( چک، سفته و... ) تا در صورت فوت ایشان و عدم پرداخت اقساط توسط وراث بتوانم از ضایع شدن حقم جلوگیری کنم و متن چک یا سفته چه باشد. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت فوت از اموال متوفی برداشت می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. وام یا اقساط آن از وراث و با توجه به ماترک باقی مانده قابل مطالبه است