مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری

سلام
بعد از فوت پدرم مادرم مستمری پدرم رو دریافت می کرد که یه مبلغ بسیار کم حدود200 تومن که زیر نظر صندوق اجتماعی روستاییان و عشایر بود پدر مادرم بازنشسته تامین اجتماعی بودن که بعد چند ماه که مستمری پدرم رو میگرفتن رفتن درخواست مستمری پدروشون رو دادن حالا نزدیک 2 سال هست که هردو مستمری رو میگیرن ولی این ماه مستمری پدرشون رو قطع کردن گفتن چون از مستمری شوهرشون استفاده میکنن و ما رفتیم از مستمری شوهرشون انصراف دادیم و نامه بردیم که دیگه حقوق شوهرشو نمیگیره حالا ممکنه دیگه حقوق پدرشو دیگه بشش ندن ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مستمری بیشتر به شما تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر منبع دریافت مستمری یکی باشد با پیگیری شما مکلف به پرداخت هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نگران نباشید مستمری پدر به ایشان پرداخت خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ،خیرمستمری پدروبیشترین مستامری به مادرتون تعلق میگیرد،پیشنهادمیگرددبه صورت حضوری پیگیری نمایید