مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در بیرون آوردن ماشینم،بعد از انجام تمام مراحل قانونی از پارکینگ پلیس.

سلام.
من با ماشینم تصادف کردم و مقصر شدم.
ماشینم را با نیسان بکسلی ها، انتقال دادند به پاسگاه و بعد از پاسگاه با همان نیسان بکسلی ها، از پاسگاه انتقال دادند به پارکینگ.
راننده نیسان بکسلی، هزینه انتقال به پارکینگ را از من گرفت، ولی قبض یا رسید، بهم نداد و من هم تجربه ای در این زمینه نداشتم و کاری هم برای اینکه قبض بهم نداد، انجام ندادم. (البته راننده بکسلی،خودش گفت قبض لازم نیست) و منم چیزی نگفتم.
الان تمام کارهایی که باید انجام میشد،انجام دادم و هیچ مشکلی نیست و میخوام ماشینم را از پارکینگ در بیارم، اما از من قبض پارکینگ را برایه اینکه پارکینگ ماشینم را تحویلم دهد، میخواهند و منم که هیچ قبضی بهم ندادند که ارائه دهم.
حالا رفتم دادگاه، دادگاه گفته که برم همان پاسگاهی که ماشینم را از آنجا به پارکینگ بردند و بگم آنجا قبض آزادی ماشین را صادر کنند.
حالا رفتم همان پاسگاه، ولی پاسگاه گفت هیچ اسمی از من آنجا نیست و پرونده ای هم نیست، و پاسگاه گفت برو دادگاه و همان شعبه ای که پرونده داری، در صورتی که همان دادگاه و همان شعبه، گفتند که برم پاسگاه.
حالا مانده ام که باید چکار کنم و چجوری باید دستوره آزادی ماشینم را بگیرم.
الان دیگه نمیدانم باید چکار کنم یا به کجا مراجعه کنم که مشکلم را برطرف کنند.
نه قبضی برای آزادی ماشینم صادر کردند و درحال حاضر، منم نمیتوانم ماشینم را بگیرم و فقط هزینه پارکینگ و هزینه رفت و آمد و.... برام داره و هر روز هم قیمت ها بالا میرود و چقدر هم باید بابت اینکه الان ماشینم را نمیدهند، باید هزینه تعمیره ماشینم، بعد از چند وقت که معلوم نیست چقدر طول بکشد، هزینه درست کردن ماشین، برام خیلی بیشتر میشود و هیچ کاری نمیتوانم بکنم، چون واقعا دیگه
نمیدانم باید چیکار کنم تا ماشینم را آزاد کنند تا برم ماشینم را از پارکینگ دربیارم.
لطفاً راهنماییم کنید که باید چکار کنم تا بتوانم ماشینم را از پارکینگ دربیارم.
دیگه خسته شدم و کاری هم در توانم نیست که انجام دهم.
خواهش میکنم هرچه زودتر جوابم را بدهید که هر روز که میگذرد، فقط هزینه هایه بی مورد و...... برام دارد.
ممنون.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

با شعبه مراجعه کنید برایشان توضیح دهید وازایشان دستور بگیرید