مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دعانویسی و کلاهبرداری و شنود استراق سمعی لیزری

ابنجانب ...... در خصوص شکایت از یک باند تبهکار در خصوص شنود استراق سمعی لیزری میخواهند اخاذی کنند و دزدیدن شناسنامه من و جعل کردن عقد جعلی و دست نوشته یک دفترخانه ای که پلمپ کردن و مهر جعلی میخواهند از من سواستفاده کنند. و من امنیت جانی ندارم چون قصد جان من را کردند. و از طریق دعانویسی و جن گیری میخواهند از این طریق سو استفاده کنند. به من بگید من چه کار کنم

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام تمام مطالب را در شکواییه بنویسید و تقدیم دادسرا محل کنید تا مورد تعقیب قرار گیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد دلایل و مدارک شکایت خودرا در از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید